Până la 15.000 lei în maxim 24 de ore doar cu garanție personală

Se incarcă...

Cererea dumneavoastră este trimisă...

Credite OMRO

Alege un credit care este potrivit pentru tine

Clienții noștri sunt multumiți

Ești în căutarea unui partener financiar serios pe termen lung?
Clienții nostri ne recomandă

Image

Aszalos Attila

Comerț cu produse diverse

Am început colaborarea cu OMRO în 2014 și am accesat mai multe credite pentru achizitionarea de marfă. Acestea m-au ajutat să-mi dezvolt activitatea. Îmi place că timpul de așteptare după ce depun actele până primesc banii este foarte scurt.
Image

Sonia Săvulescu

Servicii de laborator

Colaborez cu OMRO de 4 ani. Îmi place atitudinea consilierului meu de credite, promptitudinea în procesul de creditare și produsele accesibile. Este o instituție serioasă pe care o recomand cu încredere oricui are nevoie de un ajutor financiar.
Image

Septimiu Curticăpean

Fabricare articolelor din cauciuc

Mă număr printre primii clienți ai OMRO. De-a lungul timpului am accesat mai multe credite fără de care nu aș fi reușit să-mi dezvolt afacerea. Am apreciat mereu în colaborarea cu OMRO promptitudinea cu care am fost servit, informațiile primite de fiecare dată când am avut întrebări, flexibilitatea în procesul de aprobare.
Image

Ioan Marcu

Întreținere și reparatii autovehicule

Am apelat la OMRO de mai multe ori în ultimii 15 ani și creditele accesate m-au ajutat în activitate. Cu ultimul credit am reușit să-mi achizitionez o mașină nouă. Îmi place că de fiecare dată sunt servit cu promptitudine.